Notas van Mondzorg Houten gaan per 1 januari 2014 via Fa-med

Meer tijd voor u

Omdat wij als zorgaanbieders liever met u dan met onze administratie bezig zijn, hebben wij de verwerking van onze nota”s per 1 januari 2014 geheel overgedragen aan Fa-med. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor duizenden (para)medici zoals tandartsen, orthodontisten, huisartsen, fysiotherapeuten, psychiaters en dierenartsen.

Wat betekent dit voor u

De nota voor de behandeling of verrichting ontvangt u van Fa-med. In sommige gevallen wordt uw nota eerst gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

Notavanfamed.nl

Wanneer u kiest voor digitale facturatie, vindt u via de beveiligde omgeving van notavanfamed.nl een overzicht van al uw nota”s en persoonlijke gegevens. Ook kunt u hier de nota direct declareren bij de zorgverzekeraar. Als u zich aanmeldt voor FINBOX (het gezamenlijke initiatief van ABN Amro, ING en Rabobank), dan zet Fa-med uw betalingsopdracht automatisch voor u klaar in uw internetbankieromgeving. U dient dan alleen nog akkoord te geven en heeft nergens meer omkijken naar.

Op tijd betalen

Vergeet niet uw nota op tijd te betalen. De betalingstermijn die Fa-med hanteert is 30 dagen. Lukt het u niet om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen? Bel dan het Contact Center van Fa-med op 0900-0885 (€ 0,15 per minuut) voor een oplossing of ga naar notavanfamed.nl.

Privacy

Voor een correcte administratie en facturatie dienen wij uw gegevens aan Fa-med te verstrekken. Fa-med gaat hier, net als wij, uiterst zorgvuldig mee om. Daarnaast is Fa-med ISO 9001 en NEN 7510 gecertificeerd. Meer informatie over het privacy beleid van Fa-med kunt u vinden op famed.nl

Heeft u nog vragen?

Voor vragen over uw nota”s kunt u contact opnemen met Fa-med via telefoonnummer 0900-0885 (€ 0,15 per minuut). Een nieuw origineel van uw nota kunt u aanvragen via telefoonnummer 0900-0882 (€ 1,30 per gesprek). Zij zijn iedere werkdag van 08:00 tot 18:00 bereikbaar. Verder kunt u ook meer informatie terugvinden op notavanfamed.nl.