Maak kans op een gratis bleekbehandeling

Begin oktober bestaat het Zorggebouw Houten 10 jaar. Het is ook 10 jaar geleden dat René en Pauline Benders hun tandprothetische praktijk in het Zorggebouw vestigden. Gedurende deze jaren hebben veel patiënten de weg naar onze praktijk gevonden. De tandprothetische praktijk is uitgebreid met een tandartsenpraktijk. Dit kon door verhuizing van de 1e naar de ruime en lichte 2e etage. Daarmee is Mondzorg Houten uitgegroeid tot een volwaardig centrum voor mondzorg. Voordeel van de vestiging in het Zorggebouw zijn korte lijnen naar o.a. huisartsen, apotheek, fysiotherapeut en logopedist.

Uw behandelaars zijn allen Nederlands sprekend en in Nederland opgeleid tot mondzorg professional. Ons team bestaat uit tandarts-implantoloog Sander, tandarts Bart en tandprotheticus René. Tandarts Bart is de opvolger van Mak Jordi die verhuisd is naar Amsterdam en daar ook werkt.

Bij Bart kunt u terecht voor algemene en esthetische tandheelkunde. Als de restauratie mogelijkheden uitgeput zijn, kan overgang van het eigen restgebit naar een kunstgebit een optie zijn. Veelal is het dit mogelijk met toepassing van implantaten. Dit aandachtsgebied heeft zijn warme belangstelling. Tandarts Bart is beschikbaar op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. De woensdagmiddag geeft extra behandelingsmogelijkheden voor ouders met kinderen.

Sander is binnen onze praktijk de tandarts die de mogelijkheid naar implantaattoepassing onderzoekt en bij geschiktheid plaatst. Hij heeft hiermee ruim 25 jaar ervaring. Implantaten kunnen dienen als verankering voor een klikgebit maar ook als kunstwortel voor kronen en bruggen.

Tandprotheticus René heeft jarenlang ervaring in het aanmeten en vervaardigen van alle soorten van uitneembare gebitsprothesen, al dan niet op implantaten. Ook reparatie en aanpassing van kunstgebitten wordt door ons verzorgd. René werkt van maandag t/m donderdag.

Na een recente verbouwing is de praktijk voorzien van een milieuvriendelijk klimaatsysteem in alle behandelruimten waarin het prettig werken is.

Wij nodigen u van harte uit om van 1 t/m 5 oktober een kijkje te nemen in onze praktijk. Na deze week verloten wij onder onze bestaande en nieuwe patiënten 2 gratis bleekbehandelingen en 2 elektrische tandenborstels. Onder de prothesedragers worden 3 reinigingsystemen verloot.

U bent van harte welkom!